ORDU / FATSA - Aslancami Ortaokulu

Aslancami Ortaokulu

Aslancami Mahallesi Okul Yolu Sokak No32 FATSA/ORDU
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ TOPLUMUNUN İNSANI ,İŞ VE HİZMET ALANLARININ GEREKSİNİMİ KARŞILAYACAK ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK.AYRICA Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
HER YIL HEMEN HEMEN FEN LİSESİ ANADOLU LİSELERİ DENZİCİLİK LİSELERİNE ÖĞRENCİ GÖNDERMEKTEYİZ.BU BENİM ESEERİM PROJE YARIŞMALARINDA SAMSUN BÖLGE SERGİSİNE HEMEN HEMEN HRE YIL PROJE GÖNDEDEREK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ALDIĞIMIZ PROJEMİZ VARDIR.
08:40 DA BAŞLAR 15:20 DA BİTER
Ulaşım
ÖĞRETMEN SERVİSİ VE ASLANCAMİ KOPARETİF DOLMUŞLARI İLE FATSA İLÇESİNE HER GÜN GİDİŞ GELİŞ YAPILMAKTADIR.
ASLANCAMİ BELDESİ BÜYÜKŞEHİR YASASIYLE MAHALLE OLMUŞTUR.
ORDU İLİNE 57 KM.FATSA İLÇESİNE 19.5 KM
% 100
2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FUTSAL YILDIZ KIZLAR İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
BİLİMSEL PROJELERE VE ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
HER YIL TÜBİTAK 2204, TEKNOFEST VE TÜBİTAK 4006-B GİBİ PROJELER VE FUARLARA KATILIM SAĞLAYARAK BAŞARI GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR.