T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / FATSA - Aslancami Ortaokulu

Cevat ÖZTÜRK - Okul Müdürü

         1972 yılında Ordu ili Fatsa ilçesinde doğdum. İlkokulu Eskiköy İlkokulunda, Ortaokul 1.sınıf Eskiköy-Aslancami Ortaokulunda, Ortaokul 2.ve 3.sınıfı Ulubey Lisesi Ortaokul bölümünde, Lise 1.sınıfı Ulubey Lisesinde, Lise 2.ve 3.sınıfı Adana Erkek Lisesinde okudum. Üniversiteyi Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinde okudum.   Öğrencilik yıllarımda Masa Tenisi ve Satranç sporlarıyla ilgilendim ve başarılar elde ettim. Ortaokul ve Lise yıllarımı akademik açıdan başarılı bir öğrenci olarak geçirdim. 9 Şubat 1994 tarihinde öğretmenlik görevime başladım. Yozgat ve Ordu ilimizin değişik okullarında öğretmen ve okul müdürü olarak görev yaptım ve halen Fatsa-Aslancami Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.                

        2017 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdim. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet ön lisans bölümünden mezun oldum. Halen Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans bölümünde ve Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans programlarında okumaktayım.

        Milli Eğitim Bakanlığı´mızın düzenlemiş olduğu çok sayıda kurs ve seminerde kursiyer, öğretmenlerimizin yetiştirilmesinde eğitim görevlisi ve kurs merkezi müdürü olarak görev aldım. İletişim Formatörü olarak eğitim aldım, ayrıca Satranç sporunda, sporcu, antrenör ve Ulusal Hakem olarak ve Türkiye Satranç Federasyonu Fatsa İlçe Temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım. 02/02/2022